Artikuj më të kategorizuar

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 10 gusht 2020 16:07. E shumta 5.000 rezultate janë ruajtur në kopje.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Hipi Zhdripi i Matematikës/1085‏‎ (4 kategori)
 2. Matricat dhe përcaktorët‏‎ (4 kategori)
 3. Algjebra e përgjithshme‏‎ (4 kategori)
 4. Hipi Zhdripi i Matematikës/1066‏‎ (4 kategori)
 5. Gjeometria/Hyrje‏‎ (3 kategori)
 6. Algoritmi i Gaussit‏‎ (3 kategori)
 7. Hipi Zhdripi i Matematikës/1084‏‎ (3 kategori)
 8. Sistemi i n ekuacioneve lineare me n të panjohura‏‎ (3 kategori)
 9. Hipi Zhdripi i Matematikës/1065‏‎ (3 kategori)
 10. Zgjidhëshmëria e sistemit të ekuacioneve lineare‏‎ (3 kategori)
 11. Sistemi i tri ekuacioneve lineare me tri të panjohura‏‎ (3 kategori)
 12. Hipi Zhdripi i Matematikës/1063‏‎ (3 kategori)
 13. Aksiomat e renditjes dhe incidencës‏‎ (3 kategori)
 14. Kur'ani‏‎ (3 kategori)
 15. Hafiz Abdullah Zëmblaku misionar dhe mësues i shquar‏‎ (2 kategori)
 16. Hipi Zhdripi i Matematikës/1067‏‎ (2 kategori)
 17. Balada Çame‏‎ (2 kategori)
 18. Dokumenti i Rambujesë/Kap8 AVGj dhe DP/I: Amandamenti dhe vlerësimet Gjithëpërfshirëse‏‎ (2 kategori)
 19. Dokumenti i Rambujesë/Kap2 SPB dhe SPC/IX: Autorizimi Final mbi Interpretim‏‎ (2 kategori)
 20. Hipi Zhdripi i Matematikës/1060‏‎ (2 kategori)
 21. Vitviteja/Kostandin Kristoforidhi‏‎ (2 kategori)
 22. Veprimet me gjykime‏‎ (2 kategori)
 23. Dokumenti i Rambujesë/Kap7 Implementimi II/VIII: Operacionet dhe Pushteti i KFOR-it‏‎ (2 kategori)
 24. Dokumenti i Rambujesë/Kap1 Kushtetuta/IX: Përfaqësimi‏‎ (2 kategori)
 25. Interneti allashqiptarçe/424‏‎ (2 kategori)
 26. Hipi Zhdripi i Matematikës/1086‏‎ (2 kategori)
 27. Dokumenti i Rambujesë/Kap5 Implementimi I/V: Pushteti për Interpretim‏‎ (2 kategori)
 28. Dokumenti i Rambujesë/Kap8 Amandamanti, Vlerësimet Gjithëpërfshirëse dhe Dispozitat Përfundimtare‏‎ (2 kategori)
 29. Përkufizimi i ngjyrave në HTML‏‎ (2 kategori)
 30. Vitviteja/Esad Mekuli‏‎ (2 kategori)
 31. Dokumenti i Rambujesë/Kap7 Implementimi II/Shtojca B: Statusi i forcave implementuese multinacionale‏‎ (2 kategori)
 32. Dokumenti i Rambujesë/Kap2 SPB dhe SPC/VIII: Administrimi i drejtorisë‏‎ (2 kategori)
 33. Hipi Zhdripi i Matematikës/1059‏‎ (2 kategori)
 34. Gjykimet dhe llojet e gjykimeve‏‎ (2 kategori)
 35. Dokumenti i Rambujesë/Kap7 Implementimi II/VII: Njoftimet‏‎ (2 kategori)
 36. Dokumenti i Rambujesë/Kap1 Kushtetuta/VIII: Komunat‏‎ (2 kategori)
 37. Mjetet ndihmëse të matematikës‏‎ (2 kategori)
 38. Interneti allashqiptarçe/425‏‎ (2 kategori)
 39. Dokumenti i Rambujesë/Kap5 Implementimi I/IV: Procesi i Implementimit‏‎ (2 kategori)
 40. Dokumenti i Rambujesë/Kap4b Ndihma Humanitare, Rekonstruimi dhe Zhvillimi Ekonomik‏‎ (2 kategori)
 41. Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët‏‎ (2 kategori)
 42. Vitviteja/Dhimitër Shuteriqi‏‎ (2 kategori)
 43. Dokumenti i Rambujesë/Kap7 Implementimi II/Shtojca A: Kolonitë e Miratuara të Armatës Jugosllave / MUP-it‏‎ (2 kategori)
 44. Dokumenti i Rambujesë/Kap2 SPB dhe SPC/VII: Arrestimi dhe Mbajtja‏‎ (2 kategori)
 45. Hipi Zhdripi i Matematikës/1058‏‎ (2 kategori)
 46. Dokumenti i Rambujesë/Kap7 Implementimi II/VI: MUP-i‏‎ (2 kategori)
 47. Dokumenti i Rambujesë/Kap1 Kushtetuta/VII: Bashkësitë Nacionale‏‎ (2 kategori)
 48. Matricat‏‎ (2 kategori)
 49. 40 Hadithe të Zgjedhura nga Imam Neveviu‏‎ (2 kategori)
 50. Interneti allashqiptarçe/426‏‎ (2 kategori)

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).