Tokajon

Nga Wikibooks
Shko tek: lundrim, kërkoTokajon


nga
Hipi Zhdripi dhe Planeti


redaktor
Hipi Zhdripi
2007

Vini Re! Një pjesë e lidhjeve tek përgjigjet nuk punon ashtu si duhet - shumica e përgjigjeve gjendet këtu tek: