Ndryshimet e fundit

Shko tek: lundrim, kërko

Ndiq ndryshimet më të fundit të wikit në këtë faqe.

Zgjedhjet e ndryshimeve momentale
Legjenda:
R
Ky redaktim krijoi një faqe të re (shiko gjithashtu listën e faqeve të reja)
v
Ky është një redaktim i vogël
b
Ky redaktim u krye nga një robot
D
Redaktim Wikidata
(±123)
Madhësia e faqes ndryshoi me këtë numër bajtësh
Trego 50 | 100 | 250 | 500 ndryshime gjatë 1 | 3 | 7 | 14 | 30 ditëve
Fshih përdorues të regjistruar | Fshih përdoruesit anonim | Fshih redaktimet e mia | Shfaq robotët | Fshih redaktimet e vogla | Shfaq kategorizim i faqes | Shfaq Wikidata
Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga 17 gusht 2017 09:45
   

17 gusht 2017

  • (ndrysh | hist) . . Puntori‎; 08:09 . . (-640). .Puntori (Diskuto | kontribute)(Largim i fyerjeve personale)
  • (ndrysh | hist) . . R E gjithë jeta…‎; 08:06 . . (+561). .79.94.201.21 (Diskuto)(Krijoi faqen me "'''E gjithë jeta…''' Njëqind vite po të rrosh, dhe njëqind e një, ca maraze edhe derte, mbeten ç’ke me të! Dikush jetën e ka tepër, tjetrit s’i mjafton,...")
  • (ndrysh | hist) . . R Qan me lot një gur i thinjur!‎; 08:04 . . (+1.153). .79.94.201.21 (Diskuto)(Krijoi faqen me "'''Qan me lot një gur i thinjur!''' Tani shkoj në fshat pa zhurmë, se syri m’u mjegullua, qan me lot një gur i murmë, qan për vete-qan për mua. Trupin drejt s...")

16 gusht 2017

15 gusht 2017

14 gusht 2017

12 gusht 2017

11 gusht 2017