Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/Zh

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Zh -
  • zhgedhoj ft. zgjigj, zgidh.[1]
  • zhigoj ft. (sërb.) e damkos me hekur të kuq; i vë vulë. Në kontekstë:"po i zhigon (çerpiqt) n´zjarm", po i shtie në zjarr për një kohë të shkurtër për t´u dhënë një flakë.[1]
  • zhingërdajkë ~a (zhingerdalje ~lja) ef. shm. ~a zile e vogël.[1]

  1. 1,0 1,1 1,2 IAP - PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Zh