Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/B

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

 • baçicë ~a.[1]
 • baialldi ~ja.[1]
 • ballaban.[1]
 • ballteze ~zja (balldeze ~zja).[1]
 • bangjer ~i em. shm. ~a (sigurisht nga bankier) pasanik i madh.[1]
 • barabon ~i (baraban ~i) em. shm. -a.[1]
 • bare (barem).[1]
 • bâs ~i (bôs ~i) em. shm. ~a.[1]
 • bathët (nji).[1]
 • batht ~i (më shpesh baft ~i).[1]
 • baxhí ~ja.[1]
 • bejan.[1]
 • bela (më shpesh belda).[1]
 • bende ~dja.[1]
 • beqim (belqim).[1]
 • berjaba ~ja em. shm. ~e.[1]
 • beter ~i em. shm. ~a.[1]
 • bezbeli.[1]
 • bidat ~i em. shm. ~e.[1]
 • bigari hak.[1]
 • binë - bindur, binen.[1]
 • bjuj.[1]
 • birazel ~i (më drejtë: birazer ~i) em. shm. ~a.[1]
 • bismilai ramani raim! (fjali me të cilën fillon çdo kapiull i Kuranit arab. Bismillahir - Rahmanir - Rahim ) në emër të zotit, bamirësit të përgjithëshëm, të plotmëshirshmit![1]
 • bistek ~u em. shm. .[1]
 • bizin.[1]
 • breme ~mja ef. shm. ~,.[1]
 • bublar ~i em. shm. .[1]
 • buç ~i em. shm. .[1]
 • buçkë ~a ef. shm. ~a .[1]
 • bue .[1]
 • burjena.[1]

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 1,18 1,19 1,20 1,21 1,22 1,23 1,24 1,25 1,26 1,27 1,28 1,29 1,30 1,31 IAP - PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/B