Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/Ç

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

 • çakara.[1]
 • çaprashtem.[1]
 • çargëzinë ~a ef. shm. ~a.[1]
 • çati.[1]
 • çelloj.[1]
 • çezë ~a ef. shm. ~ (çeiz ~i em. shm. ~i).[1]
 • çibrit - em. shm. ~a.[1]
 • çiçe.[1]
 • çirak.[1]
 • çirk.[1]
 • çish.[1]
 • çish gje.[1]
 • çohna[1] çohesh, çohet, çohen.
 • çollo andi, çollo këndi -.[1]
 • çufërr ~frra ef. shm. ~frra,.[1]
 • çukar ~i em. shm. .[1]
 • çunë ~a (në drejtë: çun ~i).[1]
 • çu tu bir!.[1]

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Ç