Hipi Zhdripi i Përrallave/0/Gj

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Gj -
 • gjase (gjase se) ldh.[1]
 • gjatovil, e mb.[1]
 • gjaurr ~i (kaurr ~i) em. shm. (or.)[1]
 • gjeg,[1]
 • gjegj -[1]
 • gjejzit -[1]
 • gjep - [1]
 • gjeriz -[1]
 • gjeru! -[1]
 • gjetua[1]
 • gjeveri ~a em. shm.[1]
 • gjiç -[1]
 • gjuna, më drejtë: gjynaf ~i (gjynah ~i) em. shm. ~e (or.) mëkat,[1]
 • gjynatoj fint. mëkatnoj.[1]
 • gjyzgynxhi mb. (or.)[1]

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Gj