Jump to content

Pepili/Përralla

Nga Wikibooks
(Përcjellë nga Hipi Zhdripi i Pepilit/5)

LETËRSI POPULLORE
VËLLIMI VII

Pregatitur nga
ANTON ÇETTA


Recensorë
Dr. FAZLI SYLA dhe Mr. RRUSTEM BERISHAINSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINËS

PËRRALLA
II
Prishtinë
1982

INSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINËS
PËRRALLA
II
Kopertinën dhe redakturën teknike
SHYQERI KUSHEVICA
Korrektor
BASRI PALLASKA
Dorëshkrimi u dorëzua në shtyp në janar të vitit 1982
Doli nga shtypi në shtator të vitit 1982
Madhësia 26 1/2 tabakë shtypi
Tirazhi 1.500 kopje
Formati; 15,5 X 22 cm.
U shtyp në Shtypshkronjën e OPGBG
"Rilindja" - PrishtinëNr. titulli i përrallës tregoi nga fshati shënoi në vitin faqe nxierrur[1]
1 Zemra e nanës Mujë Loshi Padalishtë, Drenicë Anto Çetta 1969 3 >>>

  1. Nxierrur nga Hipi Zhdripi në frymen e mbledhësve të folklorit. Disa nga përrallat për qëllime studimi e pasurimi të jetes shoqërore janë nxierrur dhe plasuar në projektin Wikibooks pa qëllime komerciale dhe si të tilla duhet të rrespektohen. Faleminderit IAP-a