Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/Dh

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

  • dhâ´ - [1]
  • dhâp - dhëmbë, dhâpt - dhëmbët. [1]
  • dhenit [1]
  • dh^ep - dhëmb, t´dh^epet - të dhimset, të dhimbet. [1]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Dh