Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/U

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- U -
  • ^u´- Unë. "... ^u´po shkoj me ça dru ... "[1]
  • uej - huaj.[2]
  • ugurolla! pasth. (or.)[2]
  • ulli -yll.[2]
  • um nga ëm (metatezë e ) mue, më.[2]
  • unë ~a ef. shm. ~a duri që ndizet në vatër, zakonisht më e gjatë se drunjtë e koftorit.[2]
  • ungjum, ungjemi - ulemi.[2]

  1. DY JETIMAT (Koja e Kuqit, Titograd [Podgoricë])
  2. 2,0 2,1 2,2 2,3 2,4 2,5 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtuFJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/U