Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/O

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- O -
  • obo - shih: ebu.[1]
  • odovaç ~i em. shm. ~a çep, lëfyt uji në kanalizim; shih: eifun.[1]
  • okolla (okollas, akolla) pf. (sërb.) rreth, për rreth, për qark, okoll m´okoll, rreth e rrotull, rreth e m´rreth.[1]
  • ortake (artake ~ja) ef. shm. ~ shoqe në një punë të përbashkët; shemër.[1]
  • orzeli - shih: erzeli.[1]
  • oullet (i) (houllet) - i afrohet.[1]

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/O