Hipi Zhdripi i Përrallave/0/C

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

  • cakrroj.[1]
  • cifun ~i em. shm. ~a.[1]
  • coll.[1]

  1. 1,0 1,1 1,2 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/C