Jump to content

Hipi Zhdripi i Përrallave/0/Th

Nga Wikibooks
Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Th -
  • thkas ft. thërres, thkasë - thërrasë.[1]
  • thkehem - kthehem, u thki - u kthye.[1]

  1. 1,0 1,1 IAP-a, PËRRALLA, II. Më tepër t´dhëna këtu


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Th