Hipi Zhdripi

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Vini Re! Jeni duke lexuar pjesë në punim e sipër. Por mendojmë se ja vlenë të lexohen nga të interesuarit. Për bashkpunim shiko Përdoruesi:Hipi Zhdripi


Biblioteka "Hipi Zhdripi" janë punime të plota apo të ndihmuara nga Përdoruesi:Hipi Zhdripi. Biblioteka ka dy qëllime 1) Të brendëshme për krijuesin e saj dhe të interesuarit në mbldhjen e t´dhënave me qëllim studimi 2) Për lexuesin e interesuar për punimet e titulluara në stilin "Hipi Zhdripi"[1] - tolerant në tóna anët dhe fundamentalist i pasurisë kulturore[2] shqiptare si pjesë e kulturës së planetit tonë.


Duatëdikopertinë.PNG HZAlgjebraPkopertinë.PNGHZMatricatPkopertinë.PNGMatematika I dhe IIPërmbëledhje75.PNG
HZmatematikakopertinë.PNG
Tokajonkopertinë.PNG HZGjeografiakopertinë.PNG Botajonkopertinë.PNG HZBiologjiakopertinë.PNG Përmbëledhje0.PNG
Përmbëledhje0.PNG
Përmbëledhje0.PNG
HZMedvegjakakopertinë.PNG HZPërrallavekopertinë.PNG HZMuzikakakopertinë.PNG HZAkrtrimikopertinë.PNG HZPEPiLkopertinë.PNG HZPEPiGukopertinë.PNG Përmbëledhje.PNG

Përmbëledhje.PNGFjalorthë letrashFjalorthë arsimtaristëshFjalorthë ekonomistëshFjalorthë fizikantistëshFjalorthë kibernetistëshFjalorthë rrejtistëshFjalorthë juristëshFjalorthë kimistëshFjalorthë kuzhinieristëshFjalorthë matematikatistnëshFjalorthë mitologjistëshFjalorthë mjekësistëshFjalorthë muzikantistëshFjalorthë gjeografistëshFjalorthë biologjistësh

Tekste për nxënës[redakto]

Politeknikë[redakto]

Tekste sipas lëndëve[redakto]

Tekste dokumentimi[redakto]

Në punim e sipër:[redakto]

Libra[redakto]

Pak a shumë të mbyllura[redakto]

Shënime[redakto]

  1. Shprehje moderne e shprehjeve të vjetëra si:"Dallap-Dallap Dynjaja", pak me disi dallon, por nejse
  2. Kultura është tërësia e arritjeve të një populli dhe të gjithë njerëzimit në fushën e prodhimit dhe në zhvillimin shoqëror e mendor.