Hipi Zhdripi i Fizikës

Nga Wikibooks

Vini Re! Jeni duke lexuar pjesë në punim e sipër. Por mendojmë se ja vlenë të lexohen nga të interesuarit. Për bashkpunim shiko Përdoruesi:Hipi Zhdripi


/Energjia bërthamore
Lumi-us 5 për klasen 8 dhe 9
/Antena nga [1] - Antenat, funksioni dhe llojet e antenave.

Bazat e elektroteknikës[redakto]

Stampa:BazaET

/Matje elektrike - Matjet, funksioni, llojet e gabimeve në matje, gabimi, gabimi relativ, gabimi absolut, shprehja e gabimit, matjet sipas llojeve të madhëzive fiziko-elektrike.

Elementet e elektroteknikës[redakto]

Sistemet e elektroteknikës[redakto]

Instrumentet matëse[redakto]


jhihidchsdihcvsvhso

Si të gjejë mesin e gjethes?


  1. http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi:Telekomi05&action=edit&redlink=1

cc