Kënga në shkronja/Z

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Z -
  1. xhamadan - veshje e sipërme prej shajaku për burra dhe gra. Gabim referencash: Duke mbyllur </ref> mungon për etiketën <ref>
  2. zanan - mundim, gjendje e mjeruar shpirtërore. [1]
  3. zaman - kohë, epokë, moshë. [1]
  4. zanë - përfytyrim i vajzës shumë të bukur dhe luftarake. [1]
  5. zavall - ai që ka shumë halle, i mjer i gjor i shkret. [1]
  6. zeher - helm. [1]
  7. zemzemeni - ujë i bekuar në Qabe. [1]
  8. ziliqar - që i ka zili të tjerët, smirëzi. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Z

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 Gabim referencash: Etiketë <ref> e pavlefshme; asnjë tekst nuk u dha për refs e quajtura XHB