Kënga në shkronja/Rr

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Rr -
  1. rrahim - mëshirues. [1]
  2. rrëke - rrjedhë uji që bëhet pas shiut, vij me ujë që ecën me rrëmbim. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Rr

  1. 1,0 1,1 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006