Kënga në shkronja/V

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- V -
 1. vakt - kohë e caktuar, afat kohor. [1]
 2. vali - qeveritar i lartë i emruar nga Sulltani. [1]
 3. valizake - vajzë nga fshati Valias. [1]
 4. vallahi -be, betim te muslimanët. [1]
 5. velçiot - fshatar nga fshati Velçë. [1]
 6. vasile - Vasiliqea, e shoqja e Ali Pashës. [1]
 7. veçil - zëvendës, përfaqësues a dëshmitar i dikujtë. [1]
 8. verem - sëmundje e tuberkulozit. [1]
 9. vi’s - vijës. [1]
 10. vizali - me vija, vija-vija. [1]
 11. vloju - fejohu. [1]
 12. voj gazit - vaj gurit. [1]
 13. vuxhud - shtat, forcë. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/V

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006