Kënga në shkronja/G

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- G -
 1. gajle - hall, shqetësim, dert. [1]
 2. gajret - durim, guxim, zemër. [1]
 3. garib - njeri i vetmuar, pa ferefis. [1]
 4. garibane - vetmi, fatmjerë. [1]
 5. gërget - shqetëson. [1]
 6. gerçar - lagje në qytetin e Gjakovës. [1]
 7. gërshet - tufë flokësh që lëshojnë femrat. [1]
 8. grasatim - lyerje e makinave me yndyrë (vaj). [1]
 9. gume - igumene. [1]
 10. gur Dyrri - gur i çmueshëm. [1]
 11. gyrbet - mërgim. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/G

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006