Jump to content

Kënga në shkronja/L

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- K -
  1. laik - ndëshkim, dënim. [1]
  2. lazëm - nevojë për diçka. [1]
  3. lezet - andje, shije, kënaqësi. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/K

  1. 1,0 1,1 1,2 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006