Kënga në shkronja/T

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- T -
  1. tajare - fluturake, aeroplan. [1]
  2. takdir - e thënë nga fati, e shkruar. [1]
  3. taksiratë - rrezik, fat i keq. [1]
  4. tamam - pikërisht, bash ashtu. [1]
  5. tebdil-hava - verime, me pushime verore. [1]
  6. tehir - afat. [1]
  7. terq - me u braktisë. [1]
  8. topçe - i shëndoshë, rrumbullak, topolak. [1]
  9. tybe - betim. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/T

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006