Kënga në shkronja/Q

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Q -
  1. qenan - pseudonim i vjershëtorit. [1]
  2. qelibar - shumë i pastër, i kthjellët, i kulluar. [1]
  3. qibar - që është shumë i kujdesshëm në të ngrënë e në të veshur. [1]
  4. qitap - libër i shenjtë i muslimanëve. [1]
  5. qystek - zingjir i sahatit të xhepit. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Q

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006