Kënga në shkronja/Gj

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Gj -
 1. gjemi - anije, barkë e madhe me vela. [1]
 2. gjeride - gazeta. [1]
 3. gjergjef - mjet për të qëndisur. [1]
 4. gjezdisë - shetis, bredh. [1]
 5. gjiriti - ishull në Detin Egje (Kreta). [1]
 6. gjol - sipërfaqe toke e mbuluar me ujë që nuk lëviz. [1]
 7. gjyl - trëndafil. [1]
 8. gjyljak - esencë aromatike. [1]
 9. gjylzar - trëndafilishte, kopsht me trënfafila. [1]
 10. gymlek - lloj veshje e sipërme. [1]
 11. gjynah - mëkat, faj, gabim. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Gj

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006