Kënga në shkronja/Sh

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Sh -
 1. shahit - dëshmitar. [1]
 2. sharki - vegël muzikore popullore me 4,6,9 deri në 12 tela. [1]
 3. shastis - çmendem, mrekullohem, çuditem, luaj mendsh. [1]
 4. shatorr - pemë që I ka degët e dendura e të mbledhura si tendë. [1]
 5. sheboj - bimë zbukuruese me kërcell të degëzuar. [1]
 6. shefteli - lloj pjeshke. [1]
 7. sheher - qytet. [1]
 8. shej - tipar i vaçant dallues. [1]
 9. shekullare - krahinë në Mal të zi. [1]
 10. shiqajet - ankesë. [1]
 11. shqerrë - lloj shkurreje. [1]
 12. shyqyr - përdoret kur shprehim kënaqësinë, gëzimin për diçka. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Sh

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006