Kënga në shkronja/I

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- I -
 1. hkball - fat, fatbardhësi. [1]
 2. hlahi - këngë, bejte fetare te muslimanës (shehlerët). [1]
 3. hlaik - i pajtimit me diçka. [1]
 4. hlaka - i afërm, me lidhje gjaku. [1]
 5. hnxhi - margaritar, perlë. [1]
 6. hman - fe, besim në Zotin. [1]
 7. hptida - me fillesë, në fillim. [1]
 8. hshtihar - në kushte të mira zhvillimi, në lulëzim. [1]
 9. hspat - dëshmitar. [1]
 10. hsharet - dhënje shenje dikujtë për të kuptuar diçka. [1]
 11. hstikam - llogore. [1]
 12. htibar - autoritet. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/I

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006