Kënga në shkronja/Ç

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- Ç -
  1. çajre - rrugëzgjidhje, rrugëdalje. [1]
  2. çair - livadh. [1]
  3. çaprraz - në mënyrë të kryqëzuar. [1]
  4. çarshi - treg i mbuluar. [1]
  5. çartun - i prishur nga mendtë. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/Ç

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006