Kënga në shkronja/J

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- I -
  1. jabangji - njeri që ka ardhur nga një qytet tjetër, i ardhur, i huaj. [1]
  2. jaci - kohë e faljes në mbrëmje ( te muslimanët). [1]
  3. jarabi - ( arab. Ja Rabb) o Zot. [1]
  4. jargavan - shkurre a dru i vogël me lule ngjyrë vjollcë të çelët e me erë të mirë. [1]
  5. jeretis - krijoj. [1]
  6. jezidia - Ithtarët e Jezidit, kundërshtarit të Imam Aliut. [1]
  7. jone - melodi. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/I

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006