Kënga në shkronja/S

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- S -
 1. sabah - mëngjes. [1]
 2. sabahile - heret fortë, që me natë, në agim. [1]
 3. saze - vegël muzikore popullore me dhjet tela. [1]
 4. sebep - shkak. [1]
 5. sehir - magji. [1]
 6. selam - përshëndetje, të fala. [1]
 7. selamet - shpëtim nga një gjendje e vështirë. [1]
 8. selvijon - lloj lule. [1]
 9. serjan - pamje e bukur, soditje. [1]
 10. sevap - mëshirë. [1]
 11. sevda - pasojë e dashurisë. [1]
 12. siklet - mërzi, ngushticë shpirtërore. [1]
 13. sojak - brisk i vogël xhepi, biçak. [1]
 14. sokak - rrugë e ngushtë, rrugicë. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/S

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006