Kënga në shkronja/E

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- E -
  1. elbanoze - bimë barishtore me erë të mirë dhe lule të vogla ngjyrë Trëndafili. [1]
  2. elhyqmililah - fuqia, pushteti i Zotit. [1]
  3. enteri - veshje e sipërme prej pambuku, e thjeshtë ose me vija. [1]
  4. erz - nderë, njerëzi. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/E

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006