Kënga në shkronja/U

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- U -
  1. ujdis - vë diçka në vendin e vetë, ndreq, rregulloj. [1]
  2. ustallëk - mjeshtri. [1]
  3. utrinë - kullotë, lëndinë. [1]
  4. uzdrum - vënd. [1]


FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/U

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006