Jump to content

Kënga në shkronja

Nga Wikibooks

Vini Re! Jeni duke lexuar pjesë në punim e sipër. Por mendojmë se ja vlenë të lexohen nga të interesuarit. Për bashkpunim shiko Wikibooks:Kuvendi


Ork.-autor i orkestrimit; A.t-autor i tekstit; Muz.- autor i muzikës; Int.-Intepretues i këngës; Mb.- Mbledhës dhe shënues i këngëve dhe përferisa lexoni dëgjoni : 1.redakto redakto redakto
kenge me shkronja dafina zeqiri
Intepretuesi [1] shku. +
Fatmire Breçani
Leonora Poloska
Aurela Gaçe
Eranda Libohova
Fatime Sokoli
Mariana Koreshi
Vaçe Zela
Eliza Hoxha eliza
Qamili i Vogël
Mazllom Mejzini
Nexhmie Pagarusha
Adelina Ismaili adelina gentaaaaaaaaa kenge me shkronjaaa
Jakupi leonora jakupiii kengeee mee shhkronja


Sabri Fejzullahu sabriu
Ema Qazimi
Grupi [2]
Demogjenerata
Shoq. "Agimi"
Gr. i Vranishtit
Telex
Marigona
Fisnikët
Elita 5
Retrovizorja
Asgjë Sikur Dielli
Alboys
7me7
Për [3] +
Agim Prodani Komp.
Ilir Shaqiri Int.; Muz.
Armend Rexhepagiqi (armendi) Int.;A.t; Muz.;
Aida Baraku (aida) Int.;A.t; Muz.;
Abdulla Grimci Muz.
Dionis Bubani A.t.
Muhamet Tartari A.t.
Petrit Gani Komp.
Naim Krasniqi Muz. Int.
Ekrem Kryeziu A.t.
Rapsodët nga Kaçaniku Zhandër
Hajdar Loku Mb.
Teoman Ukça Muz.
Maki Ork. Muz.
Avni Qahili Ork. Muz.
Ilir Tolaj Ork. Muz.
Enis Presheva Ork.
Agron Rexha A.t
Gjokë Beci A.t
Adem Gashi A.t
Këngë Korçare zhandër
Këngë nga Shqipëria e mesme zhandër
Këngë popullore zhandër
Luan Zhegu Muz.
Armend Fejzullahu A.t
Edmond Zhulali Muz.; Ork.
Xhevdet Gashi Ork. Muz.
Ilir Berani A.t; Muz.
Faruk Tasholli A.t
Arif Demolli A.t
Shtjefën Gjeçovi Mb.
Pol Milo A.t; Muz.
Nikolin Meksi A.t; Muz.
Petrin Tomori A.t; Muz.
Shkumbin Kryeziu Muz.
Polakula Muz.


Këndimi i botës vije nga Botae


  • Deri më 23 Nëntor 2008 ka pasur 179 (tani) tekste këngësh të shpërndara në fleta përkatëse sipas intepretëve, mbledhësve e autorëve të ndryshëm që janë të shënuar në lista.
  1. Nga repertoari i intepretuesit të këngës
  2. Nga repertuari i grupit muzikorë
  3. Autor të teksteve, autor të orkestrimit e të muzikës, mbledhës të teksteve të muzikës popullore dhe për zhandre të ndryshme krahinore e qytetare të tyre.

Fjalorthi