Kënga në shkronja/N

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- N -
  1. nasihat - mësim, shembull I mirë. [1]
  2. naze - shprehje mospëlqimi për një gjë, për një punë. [1]
  3. neshter - thikë e vogël e mpreht që përdoret në mjekësi popullore. [1]
  4. ngratë - që është për të ardhur keq, i gjor, i mjerë, i shkretë. [1]
  5. nishan - dekoratë, shenjë zbukuruese. [1]
  6. nizam - ushtar. [1]
  7. nur - hije bukurie, i ndritshëm, i ëmbël. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/N

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006