Kënga në shkronja/O

Nga Wikibooks

Treguesi i përmbajtjes

0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

- O -
  1. Ojnë - sjellje a shtirje e dikujt sikur nuk e do a nuk i pëlqen diçka. [1]
FJALORTHI I HIPI ZHDRIPIT

Stampa:Fjalorthi HZh Këngë dhe Përralla/O

  1. Xhevdet Bytyqi Përmbledhje 1'200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe shqiptare; Gjakovë, gusht 2006