Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
<table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber1">
<tr> <td width="50%" bgcolor="#F0F9FF" valign="top">
=== Ballina ===
 
'''Projekt:'''<br>'''KUSHTETUTA E PËRKOHSHME'''<br>'''E'''<br>'''KOSOVËS'''
<br><br><br><br>
'''Prishtinë, janar 2001'''</center></td>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br></td>
 
<td width="50%" bgcolor="#F0F9FF">
 
*'''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Hyrje|Hyrje]]'''
 
*I. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat themelore|Dispozitat themelore]]'''
 
*II.'''Liritë, të drejtat dhe detyrat e njeriut dhe të shtetasit'''
**1.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Liritë dhe të drejtat themelore|Liritë dhe të drejtat themelore]]
**3.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Të drejtat e pakicave kombëtare dhe të grupeve etnike|Të drejtat e pakicave kombëtare dhe të grupeve etnike]]
**4.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit|Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit]]
 
*III. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Rendi ekonomik dhe objektivat sociale|Rendi ekonomik dhe objektivat sociale]]'''
*IV. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria|Kushtetueshmëria dhe ligjshmëria]]'''
*V. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Të drejtat dhe detyrat e Kosovës|Të drejtat dhe detyrat e Kosovës]]'''
*VI. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Autoritetet Ndërkombëtare në Kosovë|Autoritetet Ndërkombëtare në Kosovë]]'''
 
*VII. '''Organizimi i pushtetit shtetërorë në Kosovë'''
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës]]
**8. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Avokatia dhe noteria|Avokatia dhe noteria]]
**9. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykata Kushtetuese e Kosovës|Gjykata Kushtetuese e Kosovës]]
 
*VIII. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Vetëqeverisja lokale|Vetëqeverisja lokale]]'''
*IX. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Referendumi|Referendumi]]'''
*X. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Komisioni qendror i zgjedhjeve|Komisioni qendror i zgjedhjeve]]'''
 
*XI. '''Financat publike, Banka qendrore dhe Kontrolli i Lartë'''
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Financat Publike|Financat Publike]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Banka Qendrore|Banka Qendrore]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kontrolli i Lartë|Kontrolli i Lartë]]
 
*XII. '''[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Marrëdhëniet dhe marrëveshjet ndërkombëtare|Marrëdhëniet dhe marrëveshjet ndërkombëtare]]'''
 
*XIII. Mbrojtja, siguria, gjendja e luftës dhe gjendja e jashtëzakonshme
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja|Mbrojtja]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e luftës|Gjendja e luftës]]
**4. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjendja e jashtëzakonshme|Gjendja e jashtëzakonshme]]
 
*XIV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Ndryshimi i kushtetutës|Ndryshimi i kushtetutës]]
*XV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Dispozitat kalimtare dhe të fundit|Dispozitat kalimtare dhe të fundit]]
 
 
:'''Ligji Kushtetues për zbatimin e Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës'''
*I. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Aplikimi i Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës|Aplikimi i Kushtetutës së Përkohshme të Kosovës]]
*II. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Organet e Kosovës|Organet e Kosovës]]
*III. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Harmonizimi i dispozitave të UNMIK-ut me Kushtetutën e Përkohshme të Kosovës|Harmonizimi i dispozitave të UNMIK-ut me Kushtetutën e Përkohshme të Kosovës]]
 
</td></tr></table>
 
2.824

edits

Menyja e lëvizjeve