Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Siguria

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Neni 245

Siguria e Kosovës mbështetet në politikën paqësore dhe në kulturën e paqes dhe të mospërdorimit të dhunës.