Dallime mes rishikimeve të "Matricat dhe përcaktorët"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
<center> [[Matricat dhe përcaktorët/Hyrje|Hyrje]] </center><hr>
<hr><center> '''Matricat''' </center><hr>
* '''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Kuptimi dhe barazia e matricave]]'''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Simboli]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matrica drejtkëndore]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matrica komplekse]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matricat e tipit të njëjtë]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matrica katrore]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matrica njështyllore]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Matrica njërreshtore]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Zero matrica]]''
** ''[[MatricatKuptimi dhe barazia e matricave|Barazia e matricave]]''
* '''[[Veprimet lineare me matrica]]'''
* '''[[Llojet e posaçme të matricave katrore]]'''
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve