Përdoruesi diskutim:Hipi Zhdripi

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikibooks

Kandidim ne Wikibooks[redakto]

Do te beje mire te e paraqisje qendrimin tend KETU. (Puntori 13 Maj 2008 11:29 (UTC))

U pranua kandidatura vetiake per administrues. Puntori 22 Maj 2008 07:34 (UTC)

A mund ta mbrosh këtë figurë që të bëhet logo, slogani është më i votuari tek Kuvendi i Wikipedias, falemnderit --Cradel 13 Qershor 2008 17:52 (UTC)

Ose prit njëherë se votimi është rihapur --Cradel 13 Qershor 2008 19:22 (UTC)

Kuriozitet[redakto]

Nëse të intereson, gjuha shqipe renditet mes gjuhëve më të mëdha, rreth logos së wikibooks në faqen kryesore këtu :) --Cradel 2 Korrik 2008 19:52 (UTC)

http://wikibooks.org/ - ne faqen e pare. Puntori 15 Korrik 2008 11:39 (UTC)

Tung. fenomenal je..Tokajon/Çanta magjike e Gjeografit. Planeti 5 Korrik 2008 09:39 (UTC)

Është hapësirë e jotja. Ja pasfshë hajrin.--Hipi Zhdripi 5 Korrik 2008 23:40 (UTC)

Të kisha propozu që së pari të mbledhësh shprehjet si fjalorë, pastaj të i rradhitë ato shprehje sipas logjikes së gjeorafëve ashtu që në shikim të parë nuk bie në sy. Unë të ndihmojë të i mbledhë figurat përkatëse. Nëse është nevoja i vizatojë. --Hipi Zhdripi 5 Korrik 2008 23:43 (UTC)

Tung. Jam në aut që disa ditë.Planeti 15 Korrik 2008 11:50 (UTC)

deletion request[redakto]

Could you please delete this page? Thank you. --Dferg 3 Nëntor 2008 10:50 (UTC)

Titullimi i artikujve[redakto]

Mendoj se eshte mire te shohesh Wikibooks:Kuvendi lidhur me kete teme. Pershendetje. Puntori 25 Shkurt 2009 13:50 (UTC)

Statusi juaj i administratorit[redakto]

Përshëndetje. Unë jam një kujdestar. Një politikë e re në lidhje me heqjen e të "drejtave të avancuara" (administrator, burokrat, etj) u përshtat nga konsensusi i komunitetit kohët e fundit. Sipas kësaj politike, kujdestarët po rishikojnë aktivitetin e administratorëve në wikit me një politikë inaktiviteti.   Ju e arrini kriterin e inaktivitetit (pa redaktime ose hyrje për 2 vjet) në sqwiki, ku ju jeni administrator. Meqënëse sqwikibooks nuk një rishikes të sajin të të drejtave të administratorëve, aplikohet ai global.   Nëse ju dëshironi të rimerrni të drejtat tuaja, ju duhet të njoftoni komunitetin tuaj që kujdestarët ju dërguan këtë informacion për inaktivitetin tuaj dhe ta diskutoni çështjen. Në përfundimin e diskutimit, nëse komuniteti do që ju të mbani të drejtat tuaja, ju lutemi kontaktoni me kujdestarët tek m:Stewards' noticeboard, dhe lidhni diskutimin e komunitetit lokal, ku ata shprehin dëshirën që ju të mbani të drejtat, dhe të tregojnë një kërkesë mbajtjen e të drejtave në vazhdim.   Ne kujdestarët do ti vlerësojmë përgjigjjet. Nëse nuk ka përgjigjje fare brenda një muaji, ne do të vazhdojmë me heqjen e të drejtave tuaja. Në rast dyshimi, ne do të vlerësojmë përgjigjjet dhe do ta referojmë vendimin komunitetit lokal për komente dhe rivlerësime. Nëse keni pyetje, ju lutemi na kontaktoni tek m:Stewards' noticeboard.   Të fala, Rschen7754 28 Gusht 2014 03:49 (UTC)

Hello and sorry for my sq-0, this Stampa (template in your language, afaik) is currently affected by m:Equals sign parser function template conflicts, which means that in the near future, {{=}} will convert to a parser function, while this is safety on many other wikis because their templates' functions are same as just what enwikipedia does (and what the new parser function will be), this is not safety for your wiki, because that Meta-Wiki user detected that this template on your wiki probably isn't one of those cases. Which means that, after converting to parser function, your template might be broken due to function replaces.

So will you agree to rename it to another proper name? Or temporary converting to what enwiki does? Or like ruwiktionary, disable converting on your wiki? --Liuxinyu970226 (diskutimet) 10 korrik 2020 00:21 (UTC)Reply[përgjigjuni]