Jump to content

Vitviteja/Dhimitër Shuteriqi

Nga Wikibooks
Dhimitër Shuteriqi
Jeta dhe Vepra
Dhimitër Shuteriqi
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:

/Një mal me këngë

Për Dhimitërin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.dhimitershuteriqi.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...

1915[redakto]

 • Lind Dhimitër Shuteriqi.[1]

1935[redakto]

 • botoi vëllimin e tij të parë me vjersha "Kangët e rinisë së parë".[1]

1936[redakto]

 • botoi vëllimin "Kangë".[1]

1963[redakto]

 • doli "Fyelli i Marisiasit".[1]

1972[redakto]

 • doli "Tregime të zgjedhura".[1]

1975[redakto]

 • doli "Një mal me këngë".[1]

1976[redakto]

 • doli punimi "Shkrimet shqipe në vitet 1332-1850".[1]

1977[redakto]

 • doli punimi "Autorë dhe tekste".[1]

1979[redakto]

 • doli punimi "Mbi Barletin dhe shkrime të tjera".[1]

1982[redakto]

 • doli "Kur rendte hëna nëpër re".[1]

1984[redakto]

 • doli "Vërshimet e vjeshtës".[1]
data[redakto]
të dhëna[redakto]

sipas:

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.285 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime[redakto]
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570