Hipi Zhdripi i Gjuhës/Kro442

Nga Wikibooks

Ne ora njezet e kater,ne zyren e kryesis u ndez drita. Telefoni nisi te punonte me ethe.Nuk kaloi shume kohe dhe nereceptor u degjua Tirana. Dezhurni? Ju lutem na jepnioficerin operativ..Alo,ju lutemi telefonin e shtepise se shefit tuaj.....Mbylleniju!..Centrali?...Alo,komisar Taqo? ................................................................................................Zeri i kumbueshem i te shtrejtit komisar Taqo ishte aq i qete dhe i qeshur, sa te kreijohej pershtypja se nuk kishte ndodhur asgje.Me ate siguri, te dukej se komisari ishte ne gjendje edhe hene e qillit ta rimikronte me anije kozmike e ta ankoronte ne teoke apo ne gjdo planet tjeter te sistemit diellor.... ................................................................................................Nuk kaloi asnje qerek ore dhe dy gaze te vegjel dolen me ulerima nga Tirana ne krahun verilindor te saj.