Jump to content

Vitviteja/Esad Mekuli

Nga Wikibooks
Esad Mekuli \ Sat Nokshiqi \ Sat Hoxha
Jeta dhe Vepra
Esad Mekuli
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:

/Shqiptari këndon

Për Esadin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.esadmekuli.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...

1916[redakto]

  • Në Plavë, në një familje të ardhur nga Nikshiqi, lind Esad Mekuli.[1]

1955[redakto]

  • Doli vepra kryesore e E.M, përmbledhja"Për ty" e cila është ribotuar disa herë.[1]

1995[redakto]

  • Vdiq Esad Mekuli.[1]
data[redakto]
të dhëna[redakto]

sipas:

  1. 1,0 1,1 1,2 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.284-285 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime[redakto]
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570