Artikuj më të paredaktuar

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 7 korrik 2020 16:39. E shumta 5.000 rezultate janë ruajtur në kopje.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Vitviteja/MIGJENI/Alfred Uci‏‎ (1 version)
 2. Marrëveshja e Ohrit/4‏‎ (1 version)
 3. Tuzi, zyrtarisht komunë. Zyrtarët shqiptarë: Të tjera sfida shtrohen përpara‏‎ (1 version)
 4. Isaia - Kapitulli 24‏‎ (1 version)
 5. Ora e Shqipërisë ka mbetur në vitin 1985!‏‎ (1 version)
 6. Besimi tek policia, po rikthehet fuqimisht!‏‎ (1 version)
 7. Suretu Ali Imran/55‏‎ (1 version)
 8. “Në Shqipëri kush u shërben me pagesë të huajve nderohet”‏‎ (1 version)
 9. Dhulkarneini‏‎ (1 version)
 10. 2 i Kronikave - Kapitulli 30‏‎ (1 version)
 11. Përmbledhje nga Muzika dhe Letërsia e V.S.Toles/1‏‎ (1 version)
 12. Shit-Blerja sipas ligjit në Suedi/9‏‎ (1 version)
 13. Suretu Ibrahim/Shtypi‏‎ (1 version)
 14. Gjoni - Kapitulli 6‏‎ (1 version)
 15. Jeta dhe Vdekja/39‏‎ (1 version)
 16. Suretu El Bekare/252‏‎ (1 version)
 17. Mateu - Kapitulli 13‏‎ (1 version)
 18. Udhëtim në mrekullitë turistike të Gjirit të Vlorës‏‎ (1 version)
 19. Isaia - Kapitulli 39‏‎ (1 version)
 20. Osea - Kapitulli 5‏‎ (1 version)
 21. “Valixhja e emigrantit”, simbolika e veprës së piktorit Agim Sulaj‏‎ (1 version)
 22. RROFTË VERA DHE RAKIA!‏‎ (1 version)
 23. Shkrimi i 1885 në gazetën franceze: Gratë suliote, këto heroina shqiptare me një fund tragjik‏‎ (1 version)
 24. Suretu Ta Ha/Shtypi‏‎ (1 version)
 25. Suretu El Bekare/267‏‎ (1 version)
 26. Vajtimet - Kapitulli 1‏‎ (1 version)
 27. Isaia - Kapitulli 53‏‎ (1 version)
 28. Eposi poetik për Skënderbeun nga Margarita Sarroki‏‎ (1 version)
 29. Suretu Ali Imran/84‏‎ (1 version)
 30. Tentativa e parë për pavarësi, 1828?‏‎ (1 version)
 31. Jobi - Kapitulli 23‏‎ (1 version)
 32. Suretu El Bekare/281‏‎ (1 version)
 33. Vitviteja/Pjetër Budi/dhe muzikën‏‎ (1 version)
 34. Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Trupat Mbrojtëse të Kosovës‏‎ (1 version)
 35. Isaia - Kapitulli 8‏‎ (1 version)
 36. Ester - Kapitulli 10‏‎ (1 version)
 37. Mateu - Kapitulli 2‏‎ (1 version)
 38. Suretu Ali Imran/99‏‎ (1 version)
 39. Shënime të Edith Durham nga një udhëtim i saj në viset jugore të Shipërisë‏‎ (1 version)
 40. Ti shqiperi me ep nder‏‎ (1 version)
 41. Predikuesi - Kapitulli 12‏‎ (1 version)
 42. Jobi - Kapitulli 38‏‎ (1 version)
 43. Suretu El Bekare/38‏‎ (1 version)
 44. Jakobi - Kapitulli 4‏‎ (1 version)
 45. Ezekieli - Kapitulli 11‏‎ (1 version)
 46. Mateu - Kapitulli 9‏‎ (1 version)
 47. 3.Mbreti dhe Veziri‏‎ (1 version)
 48. Sistemi kryesor i semaforve‏‎ (1 version)
 49. Ç´ka bënë Kuvendi i Kosovës/110‏‎ (1 version)
 50. Projekti kinez për albanologjinë‏‎ (1 version)

Shikoni (50 më para | 50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).