Suretu El Bekare/172

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 172 ose Kur'an 2:172[redakto]

Origjinal: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُلُواْ مِن طَيِّبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَاشْكُرُواْ لِلّهِ إِن كُنتُمْ إِيَّاهُ تَعْبُدُونَ
Shqip: O ju që besuat, hani nga të mirat që u kemi dhënë, dhe falënderoni All-llahun, nëse jeni që vetëm Atë e adhuroni.
Komentim:
Lidhje: