Suretu Ali Imran/132

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu Ali Imran, Ajeti 132 ose Kur'an 3:132[redakto]

Origjinal: وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ [1]
Shqip: E bindjuni All-llahut dhe të dërguarit, ashtu qëtë mëshiroheni.
Komentim:
Lidhje:
Referenca: