Stampa:Rafte

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Per te lehtesuar punen me stampa kam bere ndarjen e kesa stampe ne pjese perberese keshtu qe me leht do e keni te e redaktoni dhe te i shtoni temat.

Duke klikuar më poshtë në një nga nyjet ju mund direkt të redaktoi temën përkatëse.

Këtë faqe duhet redaktuar vetëm nëse keni për të shtuar një temë apo për të ri dizajnuar raftin.

Më poshtë e keni se si duket projekti i rafteve në faqen kryesore.Rafte
Kategori: Libra | Botime | Personalitete
Shkencat Natyrore dhe Teknologjia Shkencat Natyrore dhe Teknologjia
Kultura dhe Arti Kultura dhe Arti

Ymer Agë Ulqini - Bagëti e Bujqësi - Poezi të Shpend Sallaku - Parathëniet e Nostradamusit - Vargje me Gjemba - Ninulla - Kënga në shkronja - Shqypja - Gjuhë e Gjithësisë

Shkencat Shoqërore dhe popujt Shkencat shoqërore dhe popujt

Afrika veç e veç - Evropa veç e veç


Ilirët - Gjuha jonë - Origjina e fjalës Kosovë - Ahmet Delia - Autorët antikë për Ilirët - Medvegja në ditët tona - Enciklopeditë e huaja për Shqiptarët - Shqiptarët - Kolonizimi Serb i Kosovës - Roli i Kishës Ortodokse Serbe gjatë historisë në Ballkan

Jeta dhe Stili Jeta dhe Stili

Wiki kuzhina - Fantazmat e një epoke të mërzitshme - Engjëjt e Tiranës kërcejnë Makarena - Miqtë e popullit dhe të kombit tonë - Ti, ty gjeneratë e re - Koha e rojtarit të margaritarëve Të lutem mos jetë i cili është i bazuar në Android shfaqet sërish.

Argëtim Argëtim dhe dituri

Barcoleta - Dua të di - Tokajon - Mahi të zgjedhura nga lufta - Romani i Radios - Botajon

Jeta dhe Stili Libra Fetar

Kur'ani - Hadithe - Libri i namazit - Rreth përhapjes së Islamit ndër shqiptarët - Mrekullitë e Kur'anit - E vërteta rreth vehabizmit dhe vehabistëve - Parashikimet e Gjoni të Jerusalemit - Bibla - Mrekullitë e Kur'anit II - Israja dhe Miraxhi - Jeta dhe Vdekja

Politika Politikë dhe Ligje

Kushtetuta e përkohshme e Kosovës - Kushtetuta e Kaçanikut - Kodi Rrugor i Republikës së Shqipërisë - Konventa mbi të drejtat e fëmijës (CRC)

Jeta dhe Stili Etj.

Agjencia e tregut bujqësor, domosdoshmëri e kohës