Jump to content

Wikibooks:Shkencat Natyrore dhe Teknologjia

Nga Wikibooks

Dituri natyrore dhe shkencore[redakto]

  • Dua të di - libër për argëtim dhe zgjerim të horizontit mbi shkencat në përgjithësi - Paranjohuri mbi shkencat.

Shkenca[redakto]

Matematikë[redakto]

Gjeografi[redakto]

  • Gjeografia - Tabloja e lëndës dhe përmbledhjeve që ekzistojnë në Vikilibër.
  • Tokajon - libër për argëtim dhe zgjerim të horizontit mbi gjeografin në përgjithësi - Paranjohuri mbi gjeografin.
  • Afrika veç e veç - projek libër në baza popullore që pretendon të zhvillohet në projekt librash shkencor. Paranjohuri mbi shtetet e Afrikës
  • Evropa veç e veç - projek libër në baza popullore që pretendon të zhvillohet në projekt librash shkencor. Paranjohuri mbi shtetet e Evropës

Informatikë[redakto]

Agroekonomia[redakto]