Origjina e fjalës Kosovë

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search



Origjina e fjalës Kosovë
nga
Abdullah Konushevci
redaktor
Hipi Zhdripi
2005






Përmbajtia




Origjina e fjalës Kosovë është një broshurë e pregatitur nga autori Abdullah Konushevci i cili e ka prezentuar si tekstë në Wikipedia Enciklopedi e Lirë në një artikull që kishte të bënte me temen Kosova. Libri në fjalë me pak shpjegime dhe një historik të shkurtë të Kosovës mundohet të sjell të dhëna mbi origjin e fjalës "Kosovë" që gjatë kohës së paraluftës (1990-2000) ishte një temë shumë e përhapur dhe polizuar në trojet e Ballkanit.