Jump to content

Muzika/Kompozitorët

Nga Wikibooks

Vini Re! Jeni duke lexuar pjesë në punim e sipër. Por mendojmë se ja vlenë të lexohen nga të interesuarit. Për bashkpunim shiko Wikibooks:Kuvendi


Kompozitorët - Këngëtarë - Rapsodë - Mjeshtër - Veglat - Gjinit - Teknikat - Vendpunishtja

për simfoni, koncerte dhe overtyra[redakto]

për opera, opereta dhe muzikale[redakto]