Jump to content

Tokajon/Internet

Nga Wikibooks
Interneti është një rrjetë e madhe dhe nga vizitat tuaja dikush përfitonë. Për këtë mbaje gjithnjë në mend qëllimin nga pikënisja dhe mos u huto pas dekorimeve dhe bisedave në forume - shiko përmbajtjen.
  • blogshkenca.wordpress.com ka një përmbajtje me zhvillime aktuale, të komentuara nga lexuesit. Gjatë vizitës së fundit në shkurt të 2009, në të gjindeshin disa tituj interesant si: Zbulohet uje ne Mars!, Jeten ne Mars mund ta kemi shpene Ne!, (një llojë makine) Feniksi mund te jete ulur mbi akull! e tituj të tjerë, leximi i të cilave me siguri që to të plotësohë botëkuptimet e një gjeografi. A po, duke shëtitur në amën e tyre më ranë në sy edhe disa kategori interesante që lidhen ngusht me pytësorin popullor Tokajon. Ndër to do të veçoja kategorin : galaktike; Big Bang; hapesire; Toka; univers etj.