Stampa:Kënga në shkronja/për

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Kzhehu tek Kënga në shkronja

Për [1] +
Agim Prodani Komp.
Ilir Shaqiri Int.; Muz.
Armend Rexhepagiqi (armendi) Int.;A.t; Muz.;
Aida Baraku (aida) Int.;A.t; Muz.;
Abdulla Grimci Muz.
Dionis Bubani A.t.
Muhamet Tartari A.t.
Petrit Gani Komp.
Naim Krasniqi Muz. Int.
Ekrem Kryeziu A.t.
Rapsodët nga Kaçaniku Zhandër
Hajdar Loku Mb.
Teoman Ukça Muz.
Maki Ork. Muz.
Avni Qahili Ork. Muz.
Ilir Tolaj Ork. Muz.
Enis Presheva Ork.
Agron Rexha A.t
Gjokë Beci A.t
Adem Gashi A.t
Këngë Korçare zhandër
Këngë nga Shqipëria e mesme zhandër
Këngë popullore zhandër
Luan Zhegu Muz.
Armend Fejzullahu A.t
Edmond Zhulali Muz.; Ork.
Xhevdet Gashi Ork. Muz.
Ilir Berani A.t; Muz.
Faruk Tasholli A.t
Arif Demolli A.t
Shtjefën Gjeçovi Mb.
Pol Milo A.t; Muz.
Nikolin Meksi A.t; Muz.
Petrin Tomori A.t; Muz.
Shkumbin Kryeziu Muz.
Polakula Muz.
  1. Autor të teksteve, autor të orkestrimit e të muzikës, mbledhës të teksteve të muzikës popullore dhe për zhandre të ndryshme krahinore e qytetare të tyre.