Përdoruesi:Hipi Zhdripi/Leje/Gjuha Shqipe-Toena

Nga Wikibooks

Njoftimi për përdorimin e teksteve të mbajtsit të së drejtës së kopjimit, Sh.B. Toena


Hipi Zhdripi (dankartalli@hotmail.com)
Sent: Monday, June 23, 2008 1:41:36 AM
To: toena@icc-al.org
Desha të ju informojë dhe të ju pyes nëse ju dëmtonë kjo:
http://sq.wikibooks.org/wiki/Gjuha_jon%C3%AB dhe kjo
http://sq.wikibooks.org/wiki/Hipi_Zhdripi_i_Pepilit/9 nëse po atëherë do ta tërheq nga qarkullimi. Heshtja juaj d.m.th se jeni të pajtimit.


Me nderime anëtari i projektit Vikilibri
Hipi Zhdripi

Materiali i shtypur me dorë dhe përpunuar më tej:


Gjuha jonë/Paranjohuri/0
Gjuha jonë/Paranjohuri/1
Gjuha jonë/Paranjohuri/2
Gjuha jonë/Paranjohuri/3
Gjuha jonë/Paranjohuri/4
Gjuha jonë/Paranjohuri/5
Gjuha jonë/Paranjohuri/6
Gjuha jonë/Paranjohuri/7
Gjuha jonë/Paranjohuri/8
Gjuha jonë/Paranjohuri/9
Gjuha jonë/Paranjohuri/10


Materiali i skenuar dhe përpunuar më tej:

Hipi Zhdripi i Pepilit/9
Hipi Zhdripi i Pepilit/9/PL
Hipi Zhdripi i Pepilit/9/BI
Hipi Zhdripi i Gjuhës/12/2